"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Jarní slevy až -30 %

Jarní slevy až -30 %

Připravili jsme pro vás jarní akci s až 30% slevami. Pořiďte si výhodně výrobky na vaření, stolování, vybavte se novou termolahví nebo batohem na výlety.

 

Naše tipy

Nože a příslušenství

Blok se 7 noži Classic Colour Velvet Oyster  

Jste připraveni na explozi barev? Pět nových odstínů kolekce Classic, inspirovaných barvami ze světa gastronomie, je stejně zářivých a originálních jako vy. Rafinované spojení originálního designu a moderních barev. Kreativní mix vnese sebevědomý kousek osobitého vkusu do vaší kuchyně. 

Vybírejte zde 

Nože a příslušenství

Nůž kuchařský Ikon 16 cm

Perfektně vyvážený kuchařský nůž. Ergonomický design rukojeti vypracován ve spolupráci s profesionálními kuchaři. Rukojeť je vyrobena z afrického grenadilového dřeva. Díky tmavě hnědým odstínům s výraznou strukturou dřeva je každý nůž jedinečný.

Vybírejte zde 

Stolování a doplňky

Karafa na vodu s víkem Dolce Vita 1,75 l Rosso

Styl, inovace a ekologická udržitelnost se setkávají v jedinečné kolekci Dolce Vita, která je oslavou přirozené elegance proslulého italského životního stylu. Proto nechybí ani hravé, zářivé barvy, ladné křivky a nadčasový design. Karafa Dolce Vita se bude na stole krásně vyjímat, ať už v ní budete podávat čistou vodu, ledový čaj nebo třeba ovocný koktejl.

Vybírejte zde 

Stolování a doplňky

Kuchyňský organizér Tierra béžový

Organizér z kolekce Tierra je ideální nejen pro snadné přenášení koření, kořenek, medu a džemů z kuchyně na stůl, ale také pro udržování pořádku na kuchyňské desce nebo na stole. Tento designový košík je také skvělým pomocníkem při venkovním stolování a může sloužit jako držák na ubrousky.

Vybírejte zde 

Termolahve

Termohrnek Etna 300 ml Leopard Brush

Kolekce Etna hrdě nese jméno nejaktivnější evropské sopky, protože zosobňuje svobodné vyjádření vlastní individuality a energickou žízeň po životě. S kvalitním designovým termohrnkem si můžete užívat život plnými doušky kdekoli a za všech okolností. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 je zárukou maximálního pohodlí při používání. 

Vybírejte zde 

Termolahve

Termoláhev Energy Elegance 500 ml červená

Potřebujete mít u sebe horkou kávu či čaj pro rychlý refresh během dne? Nebo vychlazený nápoj po sportovní aktivitě či v přírodě? Stylová termoláhev značky Guzzini nadchne nejen svým designem, ale také funkčností. Udrží nápoj horký 12 hodin a studený až 24 hodin.

Vybírejte zde 

Mlýnky a kořenky

Dárková sada Himalájské růžové soli a 4 druhů pepře

Dochuťte pokrmy k dokonalosti s touto sadou dvou skleněných dóz naplněných luxusní solí a pepřem. Růžová sůl se těží na úpatí Himálaje již více než 800 let a dodá vaší kuchyni i jídelnímu stolu šmrnc. Směs pepře kombinuje různě jemné a silné chuťové tóny několika odrůd piper negrum, které každý pokrm vyváženě přiostří. 

Vybírejte zde 

Mlýnky a kořenky

Sada mlýnků Derwent Titanium Gourmet Precision+

Derwent mlýnky na pepř a sůl jsou jedněmi z nejznámějších a nejoblíbenějších mlýnků Gourmet Precision a svým elegantním provedením z akrylu a nerezové oceli s titanovým povrchem přinášejí gurmánské ochucení jídel do každodenní kuchyně.

Vybírejte zde 

Cestování

Taška Argus M Flaring Rust

Vše, co potřebujete na víkendový výlet nebo návštěvu fitka, sauny či bazénu snadno a s přehledem zabalíte do tašky Argus. Nabízí dostatek vnitřního prostoru a malé kapsy pro dokonalý přehled a organizaci. Pak ji jednoduše popadněte do ruky nebo přes rameno a můžete vyrazit za zážitky.

Vybírejte zde 

Cestování

Kabelka Loreen Mini Nocturnal Satin

Loreen Mini je ještě menší verze modelu Loreen M a je ideální pro ty, kteří dávají přednost opravdu kompaktnímu provedení. Navzdory své velikosti nabízí dostatek vnitřního prostoru, který je chráněn klopou s magnetickým uzávěrem a zároveň zipem pro větší bezpečnost. 

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky