"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Potěšte svoji lásku dokonalým dárkem

Potěšte svoji lásku dokonalým dárkem

Svatý Valentýn, svátek všech zamilovaných, je skoro za rohem. Do 14. února máte ještě chvíli čas pořídit ideální dárek pro svůj protějšek. Abyste si nemuseli složitě lámat hlavu, máme pro vás několik originálních tipů.

Valentýnské tipy pro vás

Elegance

Kabelka X-Bag Shopping 2v1 velká cappuccino

Velká kabelka 2v1 z kolekce X-Bag je doplněna precizními, ručně vyráběnými, koženými prvky a detaily typickými pro italskou značku Bric's. Je vyrobena z měkkého, lehkého a odolného recyklovaného nylonu. Odnímatelnou vnitřní kapsu na zip lze díky přiloženému popruhu přes rameno použít jako minikabelku na doklady nebo jako praktickou kosmetickou taštičku. 

Vybírejte zde 

Pro milovníky kávy

Sada 2 hrníčků s podšálky GOCCE červená

Sada hrníčků na snídani od návrhářky Angeletti Ruzza je elegantní a hravá zároveň. Pyšní se unikátní kombinací porcelánu a moderního akrylového materiálu v transparentním provedení akcentované kontrastem bílé a červené.

Vybírejte zde 

Pro milovníka designu

Karafa s infuzérem na ochucenou vodu

Osvěžující ovocné limonády, čerstvá voda s mátou, okurkou… Jednoduše ochucený nápoj podle vlastních představ. Právě k tomu je určená karafa Tiffany, jejíž součástí je infuzér, který naplníte tím, na co máte právě chuť. Dokonalé zpracování s třpytivými efekty konkuruje výrobkům ze skla či křišťálu.

Vybírejte zde 

Pro milovníka kávy

Moka kávovar New Moka Induction na 4 šálky 

Tradiční italský hliníkový kávovar v ikonickém designu na přípravu překapávané espresso kávy v inovovaném provedení vhodném i na indukci. Klasický osmiboký tvar horní části zůstává zachován, spodní část je zaoblená, vyrobená ze dvou kovů - uvnitř je hliník, vnější část je nerezová.

Vybírejte zde 

Pro krásu

Manikúrní sada Premium Line

Manikúra je nezbytnou součástí kosmetické výbavy nejen každé ženy, ale i muže, protože čisté a upravené nehty jsou vizitkou každého jednotlivce. Manikúrní sadu Premium Line Made in Solingen v nadčasovém elegantním provedení oceníte doma i na cestách nejen díky špičkové kvalitě. Všechny nástroje jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů a vyznačují se jak kvalitou, tak i precizností zpracování.

Vybírejte zde 

Elegance

Kabelka Creativity XB Ultimate Dots

Je to taštička? Nebo je to crossbody kabelka? Creativity XB je od obojího trochu! Díky hlavní přihrádce na zip, 3 vnitřním kapsám a nastavitelnému ramennímu popruhu je tato roztomilá kabelka maximálně praktická a pohodlná.

Vybírejte zde 

Elegance

Peněženka Imali Pink Flow Embosse

Do každé stylové kabelky patří taky stylová, krásná a prostorná peněženka! To vše dokonale splňuje peněženka Imali. Samozřejmostí je velké množství praktických přihrádek. Navíc je vybavena vnitřní ochranou RFID, takže vaše kreditní karty v ní budou v bezpečí.

Vybírejte zde 

Elegance

Šála Deluxe šedá

Lehká a hřejivá pletená šála s logem značky Victorinox je vhodná pro muže
i ženy. Tento stylový kousek oceníte za mrazivých zimních dnů při toulkách přírodou, turistice, zimních sportech
i cestách do práce.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky